Onbeschrijflijk

Ihamahu
De vraag of ik het leuk heb gehad de afgelopen weken is bijna overbodig. Fantastisch was het. Onbeschrijflijk. Want terwijl Mylene Cybele.com weer een beetje aan het doodbloeden was, was ik op familiebezoek/vakantie in Indonesië. De mooiste tijd van mijn leven. Samen met de vakantie van drie jaar geleden, toen ik voor het eerst in mijn leven naar Indonesië ging en voor het eerst mijn familie daar ontmoette. Dat ik enorme heimwee heb, is dan ook niet zo gek. Heimwee naar alles, naar alles wat je op de volgende foto’s ziet, maar die lang niet beschrijven hoe mooi het daar is en hoe erg ik alles en iedereen mis.

IMG_4499 copyIMG_4531 copyIMG_4841IMG_4839IMG_4973 copyIMG_4785 copyIMG_4955 copyIMG_4893 copyIMG_4392 copyIMG_5209 copyIMG_5131 copyIMG_5124IMG_4554 copyIMG_5219 copyIMG_5370 copyIMG_4835 copyIMG_5369 copyIMG_5183 copySunset Ihamahu

 1. Rowan - Rebels maar Romantisch

  Wauw, ik kan je heimwee dan begrijpen. Maar wel een geweldige ervaring! :)

 2. Sylvia

  Kan me voorstellen dat het fijn is om daar weer even terug te zijn :) Mooie foto’s!

 3. Nieke

  Waaauw wat een prachtige foto’s! Heel erg mooi. Kan helemaal begrijpen dat je heimwee hebt.

 4. Marjolein

  Oh wauw wat een plaatjes zeg! Ongelofelijk wat een mooie plekken er op de wereld zijn. Vooral die laatste foto vind ik echt ge-wel-dig!

 5. Masha

  Oooh, ik wil ook terug! Super mooie foto’s!

 6. Jesdiny

  Wow, wat een geweldige foto’s!!! Ik ben zelf 2 keer in Indonesie geweest (1x op Sumatra, Java en Bali en 1x alleen naar Bali) en krijg door jouw foto’s ook echt heimwee. Wat is het ook een prachtig land.

  • Mylene

   Bali is mooi hè? Ik ben daar nu twee keer geweest. Sumatra en Java ben ik nog niet geweest. Wel een dag op Jakarta, maar in een dag zie je bijna niets. Zo’n groot land, er valt nog zoveel te zien!

 7. Melissa

  Wat een prachtige foto’s. Ik kan dan ook zeker begrijpen hoe moeilijk het dan is om hier te zitten. Plannen voor de toekomst om daar heen te gaan en misschien zelfs te blijven, of denk je dat je gewoon in Nederland zal blijven?
  X Melissa

  • Mylene

   Op dit moment zou ik heel graag terug willen gaan. Maar of ik daar voor altijd wil blijven, is best lastig te zeggen. In de dorpen daar (waar mijn familie ook woont) is het leven niet te vergelijk met hier. Hun leefwijze is zo anders, anders dan wat we hier in Nederland gewend zijn, waardoor ik het daar op lange termijn niet zou redden, denk ik. In de stad misschien wel. Wie weet hoe het in de toekomst zal zijn… ;)

 8. Marlyssa

  Wat een prachtige foto’s!!! Het is ook een fantastisch land:) Heerlijk dat je het zo fantastisch hebt gehad.

 9. tineke

  Waaaaauw, wat mooi zeg!

 10. Natasja

  Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden en jouw herinneringen aan je vakantie en je familie daar zijn waarschijnlijk helemaal onbetaalbaar. Prachtige foto’s in elk geval, hopelijk ga je nog eens terug!

 11. Nina

  Wow, dat is echt prachtig. Kan niet anders zeggen!

 12. zus

  Wat gaaf!

 13. Lenneke

  Wauw. Wat heb je prachtige foto’s gemaakt!

 14. Sheelagh

  Wow, mooie foto’s! Ik ben op Java, Bali en Lombok geweest, geweldig vond ik het.

 15. Kelly

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! En wat een toffe blog heb je, ik ga je volgen! :)

 16. I scream beauty

  Wat een prachtige foto’s!

 17. wilde avonturen

  Wat een prachtige foto’s en een leuke blog ♥

 18. Melissa

  Wow, wat een super mooie fotos! Ziet er echt een super reis uit! Ja hoor, hier is iemand jaloers!

 19. Cynthia

  Wauw, wat een prachtige foto’s!

 20. Carola

  Wauw wat een mooie foto’s!

 21. Dita

  Wauw wat een prachtige foto’s! Ik heb je trouwens ook genomineerd voor de Liebster award, als je het leuk vind kan je de vragen invullen. Deze staan op mijn site.

 22. Bo

  Woooow! Prachtige foto’s. Hopelijk ga je gauw weer terug!

 23. Lisa

  Wat een mooie foto’s. Lijkt me heel bijzonder om daar je familie op te zoeken. Hopelijk trek je het een beetje op hier terug te zijn :)

 24. Hannelore

  Wauw, wat een foto’s! En familie aan de andere kant van de wereld is natuurlijk jammer en gaat gepaard met veel gemis… maar mooie reizen dat je er voor kan maken!